سرگرمی
سرگرمی،تفریح،کتاب،بازی،کنسول بازی

والا واسه خودمم جالب بود بدونم این مثلث برمودا چیه و چجوریه و وقتی فهمیدم خیلی هم شکل مثلث نیست تعجب کردم . اینکه این همه وسعت داره و اینکه هنوز کاملا کشف نشده و هنوز هم ...

 

بله هنوز هم نتونستن مشکلش رو حل کنن . من فقط چند مدل اطلاعات قدیمی و جدید داشتم که جمع کردم همه رو اینجا . امیدوارم مفید باشه .....



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

در پی انتشار خبری در «تابناک» درباره عدم امکان شماره‌گیری تلفن‌های اضطراری سه‌رقمی توسط مشترکان ایرانسل، روابط عمومی این شرکت با ارسال توضیحاتی نوشت: احتراما به استحضار ميرساند کدهاي خدماتي از جمله شماره‌هاي 110 (نيروي انتظامي)، 115 (اورژانس) درشبكه تلفن همراه ايرانسل براي تمامي نقاط كشور تعريف شده اند، اما از آنجايي که مسيردهي و پاسخگويي به شماره‌هاي فوق براساس تصميمات دارندگان كدهاي خدماتي بعضاً براساس محدوده شهرستان، استان و يا منطقه بندي خاص و يا به صورت كشوري انتخاب ميشود، لذا بمنظور اجتناب از تداخل، سازمانهاي متولي هر كد، شماره‌هاي تلفن ثابتي را بعنوان شماره پاسخ دهنده متناسب با منطقه بندي مورد نظر خود معرفي مي نمايند تا ارتباط كد خدماتي به آن شماره‌ها از طرف شبکه ايرانسل مسيردهي شود. ضمن آنکه در شبکه ايرانسل برقراي ارتباط با شماره‌هاي خدماتي اضطراري سه رقمي شامل 110، 115، 125، 113 و 112رايگان بوده و هزينه‌ای براي مشترکين در بر ندارد.

لازم به ذکر است که اين شماره‌ها تنها كاربرد شناسائي در داخل شبكه را دارند و بمنظور تعيين محدوده سرويس دهي از آنها استفاده مي‌شود. به عنوان مثال براي برقراري تماس مشتركي که در بين بزرگراه تهران ـ قم در حال حركت است و در بين راه نياز به برقراري تماس با پليس 110 و يا مركز اورژانس 115 را دارد، قبلاً مرز فيزيكي سرويس دهي پليس 110 و اورژانس تهران با مراكز پليس 110 و اورژانس قم توسط سازمانهاي ذيربط مشخص و به ايرانسل اعلام شده تا بر اساس آن شبكه هوشمند ايرانسل بتواند با تعريف و تصميم قبلي، درخواست برقراري تماس را به شهر و مقصد مورد نظر نزديكتر، (به تهران و يا قم) هدايت و مسير دهي نمايد.

شايان ذکر است که مسيردهي درست تماس‌هاي به مقصد کدهاي خدماتي، نيازمند همکاري سازمان‌هاي داراي کدهاي خدماتي از جمله مراکز نيروي انتظامي، اورژانس، آتش نشاني و همچنين شرکت‌هاي مخابرات استاني ميباشد. ايرانسل از کليه سازمان‌هايي که داراي کدهاي خدماتي مستقل ميباشند دعوت نموده تا به منظور ساماندهي و تسهيل در برقراري ارتباط مشترکين با کدهاي خدماتي، نسبت به ارائه شماره‌هاي معادل براساس هر کد خدماتي و با مشخص کردن منطقه جغرافياي تحت پوشش سرويس اقدام نمايند.




تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

کدهای مخفی هزاران کارت شارژ همراه اول هک شد

هک شدن هزاران کارت شارژ سیم کارت های اعتباری شبکه تلفن همراه اعتباری دولتی طی روزهای اخیر هزاران مشترک این شبکه را دچار سردرگمی کرد.
به گزارش موبنا، برخی مشترکینی که برای شارژ سیم کارت های کد 0919 خود طی روزهای اخیر اقدام به خریداری کارت شارژ نموده اند، با ارائه کارت شارژهای تقلبی این اپراتور در بازار مواجه شده اند. همراه اول هفته گذشته در اطلاعیه ای بدون اشاره به مشکلات به وجود آمده در این زمینه، از حدود 14میلیون مشترک این شبکه درخواست کرد تا برای تامین شارژ مورد نیاز سیم کارت های 0919 خود از روش های الکترونیکی استفاده کنند و در غیراین صورت کارت شارژ مورد نیاز خود را از دفاتر خدمات ارتباطی و عاملین مجاز فروش، تهیه کنند. بررسی های بازار نشان می دهد که کارت شارژ 10هزار تومانی همراه اول با قیمت 9هزار و 500تومان به عاملین فروش در بازار ارائه می شود؛ اما کارت شارژهای تقلبی حدود 8هزار تومان به برخی عاملین عرضه شده است. داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران می گوید: ما به مشترکان اپراتور اول توصیه کرده ایم تا برای جلوگیری از مشکل کارت شارژهای تقلبی از مراکز مجاز و دفاتر خدمات ارتباطی کارت شارژ خریداری کنند. داوود زارعیان با بیان اینکه شماره سریال کارت شارژهای همراه اول افشا نمی شود، خاطرنشان کرد: احتمال اینکه کارت شارژهای تقلبی همراه اول در بازار توزیع شود و عاملین، شبیه کارت شارژهای اصلی را به صورت کپی چاپ کرده باشند، زیاد است.
استاندارد ملی گوشی تلفن همراه تدوین شد
معاون برنامه ریزی و تدوین استاندارد موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: استاندارد ملی گوشی تلفن همراه اواخر سال گذشته به تدوین رسیده؛ اما این استانداردها اجباری نیستند. مرتضی امامی در گفت وگو با «موبنا»، با بیان اینکه فرآیند اجرایی شدن استانداردها توسط دبیرخانه شورای عالی استاندارد صورت می گیرد، اظهار داشت: الزامی مبنی بر اجرای استانداردی که برای گوشی تلفن همراه تدوین شده است، وجود ندارد. وی با بیان اینکه استانداردهای گوشی تلفن همراه اختیاری بوده و به صورت اختیاری مشمول گوشی های تولیدی ، وارداتی و صادراتی می شود ، ادامه داد: این استانداردها پس از تدوین توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، برروی کالای موردنظر ارزیابی می شود. این مقام مسوول با اشاره به تدوین استاندارد برای 630کالای مصرفی که مشمول استاندارد اجباری شده اند، خاطرنشان کرد: اجباری بودن استاندارد گوشی تلفن همراه هنوز مصوب نشده است.




تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

http://dl.yekmobile.com/yekmobile/3/sharj-batri-mob.jpg

 

 


 

 برای اینکه باتری دیرتر خالی شود، نکات زیر را در نظر بگیرید؛

1- اگر از بلوتوث استفاده نمیکنید، آن را خاموش کنید. بلوتوث خود به تنهایی باتری زیادی مصرف میکند. بعد از استفاده هدست یا هندزفری بلوتوث یا نقل و انتقال فایل، عکس، صوت و... از طریق بلوتوث فراموش نکنید آن را خاموش نمایید.
2- نور صفحه نمایش خود را کم کنید. بعضی از گوشیها به طور خودکار نور صفحه نمایش خود را با توجه به نور محیط تنظیم می‌کنند ولی بعضی دیگر از گوشیها این قابلیت را ندارند و باید خود کاربر این کار را انجام دهد.
3- از عکسهای متحرک استفاده نکنید. محافظ های صفحه نمایش و عکسهای متحرک پس زمینه بسیار جالبی هستند ولی مصرف باتری شما را بیشتر میکنند.
4- زنگ موبایل خود را تنظیم کنید زیرا زنگ با صدای بلند، به همراه لرزش، انرژی زیادی مصرف میکند که باعث میشود باتری زودتر خالی شود.
5- باتری خود را بشناسید. بعضی از گوشیها باتریهای لیتیومی دارند و برخی باتریهای نیکلی. در مورد باتری های نیکلی، قبل از اولین بار استفاده باید گوشی خود را تا 10 ساعت شارژ کنید تا تمام ظرفیت باتری قابل استفاده شود، اما درباره باتری‌های لیتیومی تنها تا زمانی که اعلام میکند باتری شارژ شده است کافی است.
باتریهای نیکلی بعد از مدتی استفاده از آن و شارژ مجدد، نیاز به تخلیه کامل باتری دارد چون در غیر این صورت زود خراب می‌شود ولی باتریهای لیتیومی این مشکل را ندارند. این باتریها را هر موقع که لازم بود شارژ کنید و لازم نیست صبرکنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود.
6- باتری را خنک نگهدارید و جلوی نور آفتاب قرار ندهید.
باتری‌های لیتیوم
باتریهای لیتیومی در خود تجهیزات محافظت در برابر حرارت دارند که اگر مدت طولانی در شارژ باشند صدمه ‌ای به آنها وارد نمیشود. اما با این حال اگر باتریهای لیتیومی را بیش از یک هفته شارژ کنید یا اگر گوشی شما مرتب مقابل نور مستقیم آفتاب یا نزدیک‌ منبع گرمایی باشد، صدمه می‌بیند.
.کلمات کلیدی:باتری موبایل,باتری های موبایل,شارژ موبایل,مصرف باتری موبایل,ترفند گوشی موبایل,ترفندهای موبایل,آموش های موبایل




تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

كدهاي گوشي نوكيا : ( اين كدها را از سمت چپ به راست وارد گوشي نمائيد)
#06#*
سریال نامبر گوشی را نشان میدهد ( IMEI )
#92702689#*
نمایش : سریال نامبر گوشی ، تاریخ ساخت ، تاریخ فروش ، تاریخ آخرین تعمیرات ( 0000 به معنای نداشتن تعمیر قبلی) برای خروج از این صفحه باید گوشی را خاموش و دوباره روشن کنید. ( روي گوشي 3310 – 3660 )
#3370*
با این کد شما از حالت EFR استفاده خواهید کرد که باعث میگردد از حداکثر کیفیت صدای گوشی برخوردار شوید اما در عوض مصرف باطری شما کمی بالاتر خواهد رفت
بر روی گوشی نوکیا 3310 آزمایش شد و عمل کرد
#3370#
حالت EFR را غیر فعال میسازد.
#4720#*
گوشی را در حالت کیفیت صدای پائین قرار می‌دهد و در عوض مصرف باطری شما درحدود 30 درصد کاهش میابد.
#4720#*
حالت قبل را غیر فعال میسازد.
#0000#* و یا #9999#*
ورژن سیستم عامل گوشی ، تاریخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازی را نشان میدهد.
#30#*
شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد.
#67705646#*
در گوشیهای مدل 3310 و 3330 لگوی شبکه را حذف میکند ( IR-TCI )
#73#*
تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازیها را Reset میکند.
#746025625#*
نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به این معنا خواهد بود که گوشی شما میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیرد.
#2640#*
کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345میباشد.
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.
#7370#*
فرمت گوشی يا همون مستر ريست . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.
#43#*
کنترل حالت) call waiting انتظار گوشی).
#61#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert در صورتیکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعیین گردیده است.
#62#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه شبکه دچار اشکال باشد( آنتن نباشد) تعیین گردیده است.
#67#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه گوشی اشغال باشد ، تعیین گردیده است.
#شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتی.
#شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئی ( no Reply )به تلفن زده شده.
#شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشی
*+ سبز+meno
مستر ريست گوشي در حاليكه گوشي به هيچ وجه بالا نياد – گوشي را خاموش كرده و سه دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن مي‌كنيم تا زماني كه نوشته مربوط به فرمت بياد بعد دكمه ها را ول مي كنيم
دكمه pen
رفتن به حال safe mode - گوشي را خاموش كرده و دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن مي‌كنيم تا زماني كه برنامه گوشي بالا بياد.




تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

معلم عصبی دفتر رو روی میز كوبید و داد زد: سارا ...
دخترك خودش رو جمع و جور كرد، سرش رو پایین انداخت و خودش رو تا جلوی میز معلم كشید و با صدای لرزان گفت : بله خانوم؟
معلم كه از عصبانیت شقیقه هاش می زد، تو چشمای سیاه و مظلوم دخترك خیره شد و داد زد:
چند بار بگم مشقاتو تمیز بنویس و دفترت رو سیاه و پاره نكن ؟ هـــا؟! فردا مادرت رو میاری مدرسه می خوام در مورد بچه بی انضباطش باهاش صحبت كنم!
دخترك چونه ی لرزونش رو جمع كرد... بغضش رو به زحمت قورت داد و آروم گفت:

خانوم... مادرم مریضه... اما بابام گفته آخر ماه بهش حقوق می دن...
اونوقت می شه مامانم رو بستری كنیم كه دیگه از گلوش خون نیاد... اونوقت می شه برای خواهرم شیر خشك بخریم كه شب تا صبح گریه نكنه... اونوقت... اونوقت قول داده اگه پولی موند برای من هم یه دفتر بخره كه من دفترهای داداشم رو پاك نكنم و توش بنویسم... اونوقت قول می دم مشقامو ...

معلم صندلیش رو به سمت تخته چرخوند و گفت بشین سارا ...
و كاسه اشك چشمش روی گونه خالی شد . . .




تاریخ: سه شنبه 26 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

شما با گوشی که رادیو دارد میتوانید به مکالمات تلفن خانه و یا محل کار خود بدون اینکه کسی متوجه شما شود گوش دهید.
مواد لازم :
1
  داشتن دو پیریز مختلف
2
  خرید دوشاخه fm
3
  داشتن هر گوشی که رادیو دارد

خیلی راحت دوشاخه را در پریز تلفن در جای که کسی متوجه آن نشود قرار میدهیم بعد به قسمت رادیو گوشی رفته و با یک سرچ به تلفن را گوش دهید.




تاریخ: جمعه 22 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط امیر

اولین اتوموبیل را مظفرالدین شاه قاجار وارد ایران کرد .

ـ اولین آدامس را جان کورتیس در سال
۱۲۲۷ شمسی ساخت .

ـ تنها قسمت بدن که خون ندارد قرنیة چشم است .

ـ با ۳۰ گرم طلا میتوان نخی به طول ۸۱ کیلومتر درست کرد .

ـ سومریها در قرن چهارم قبل از میلاد خط را اختراع کردند .

ـ یک دهم مردم جهان در جزیره ها زندگی می کنند .

ـ اولین تمبر جهان در سال
۱۸۴۰ در انگلستان به چاپ رسید .

ـ فیل بالغ در روز
۲۲۰ کیلوگرم غذا و۲۰۰ لیتر آب مصرف میکند .

ـ تعداد حشرات موجود در
۵/۲ کیلومترمربع زمین کشاورزی از انسانهای موجود در کل دنیا بیشتر است.

ـ هر فرد عادی درسر خود
۹۰ تا ۱۲۰ هزار رشته مو دارد.

ـ ریش انسان بالغ بر
۵ تا ۱۵ هزار و یک ابرو ۴۵۰ تا ۶۰۰ تار مو دارد.

ـ گربه وسگ هر کدام
۵ گروه خونی دارند و انسان ۴ گروه.

ـ زنبور عسل دو معده دارد: یکی برای انبار کردن عسل ویکی برای غذا.
ـ سریع ترین عضله بدن انسان زبان است.

ـ در سال
۱۹۸۰ بوتان تنها کشور جهان بود که تلفن نداشت.

ـ طول قد هر انسان سالم برابر
۸ وجب دست خود اوست.

ـ طول رگهای بدن انسان
۵۶۰ هزار کیلومتر است.

ـ در برج ایفل
۲۵۰۰۰۰۰ پیچ به کار رفته است.

ـ میزان انرزی که خورشید در یک ثانیه تولید میکند؛ برای تولید برق مورد نیاز تمام کشورهای جهان در مدت یک میلیون سال کافی است.

ـ خنده آسانتر از اخم کردن است؛ برای خندیدن انسان از
۱۷ عضله صورت وگردن استفاده می کند در حالی که برای اخم کردن از ۴۰ عضله.

ـ گربه در گوشش
۳۲ عضله دارد.

ـ خرسها موجوداتی چپ دست هستند.

ـ مورچه به هنگام مسموم شدن همیشه روی پهلوی راست می افتد.

ـ در فصل پائیز
۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار برگ درخت بلوط میریزد.

ـ درصورتی که زنی به کوررنگی مبتلا باشد ؛ فرزندان پسر اوکوررنگ میشوند.




ارسال توسط امیر

براي توضيح درباره آنچه هنگام شکستن ديوار صوتي روي مي دهد، ابتدا بايد به صوت به چشم موجي با سرعت انتشار محدود نگاه کرد. همه شما با اثرات ناشي از محدود و نسبتا کم بودن سرعت صوت آشنايي داريد؛ بازتاب صدا در کوه، تاخير زماني در شنيدن صداي بلندگوهايي که يک چيز را پخش مي کنند و شنيدن صداي رعد پس از ديدن برق. در سطح دريا و دماي 22درجه، امواج صوتي با سرعت 345متر بر ثانيه يا 1240کيلومتر در ساعت منتشر مي شوند. هر چه دما و فشار کاهش يابد، سرعت صوت کم مي شود، به طوري که براي هواپيمايي در ارتفاع 35هزار پايي - جايي که دما 54- درجه است سرعت صوت به 295متر در ثانيه يا 1060کيلومتر در ساعت مي رسد. حالا يک منبع صوتي را تصور کنيد که يک پالس در ثانيه در فضا پخش مي کند. اين پالسها را مي توان به صورت پوسته هاي کروي از هواي پرفشار که با سرعت صوت بزرگ مي شوند و صوت را منتشر مي کنند تصور کرد (درست مانند دايره هاي ايجاد شده در سطح آب پس از پرتاب يک سنگ) به اين کره ها جبهه هاي موج مي گوييم. اگر چشمه ساکن باشد، اين کره ها، مانند دايره هاي آب هم مرکز خواهند بود ؛ اما اگر منبع شروع به حرکت کند، اين کره ها را در جهت حرکتش جابه جا خواهد کرد. به طوري که فاصله کره ها از هم در يک طرف (در جهت حرکت) کمتر و در طرف مقابل بيشتر خواهد شد. (با رسم شکل اين مطلب را خواهيد ديد). مقدار اين جابه جايي بستگي به سرعت منبع نسبت به سرعت انتشار صوت دارد. هر چه سرعت منبع بيشتر باشد، به جبهه هاي موجي که در هر لحظه توليد مي کند، نزديکتر شده و بنابراين فاصله جبهه ها در مقابل منبع کمتر و کمتر مي شود، تا اين که در سرعت صوت، منبع به موج صوتي خود مي رسد و با آن حرکت مي کند. به طوري که جبهه هاي کروي امواج توليد شده همگي مقابل منبع انباشته مي شوند. (مثل حلقه هاي تودرتو با شعاعهاي مختلف که در يک نقطه بر هم مماسند). از نظر فيزيکي جبهه هاي موج نشاندهنده تغييرات فشار هوا هستند و همين تغييرات فشار است که گوش ما آن را به صورت صدا مي شنود.

حالا تصور کنيد همه اين جبهه هاي موج پرفشار جلوي يک هواپيما که با سرعتي در آستانه سرعت صوت حرکت مي کند جمع شود. در اين صورت جبهه ها همديگر را تقويت مي کنند و يک موج فشار با دامنه بسيار زياد تشکيل مي دهند. اين موج، نيروي مقاومت هوا را زياد مي کند و باعث کاهش نيروي بالابر و دشواري کنترل هواپيما مي شود. وقتي سرعت هواپيما با افزايش توان از سرعت صوت پيشي مي گيرد، از اين سد و ديوار صوتي عبور مي کند و به اصطلاح ديوار صوتي را مي شکند. در اين حالت موج، دامنه تشکيل شده که به آن shock wave گفته مي شود در هوا منتشر مي شود و به زمين مي رسد. شدت موج رسيده به زمين به ارتفاع هواپيما و اندازه آن بستگي دارد. اگر هواپيما به قدر کافي به زمين نزديک باشد موج فشار مي تواند آنقدر قوي باشد که باعث شکستن شيشه ها، تخريب ساختمان هاي سست و يا کاهش شنوايي افراد شود. شکستن ديوار صوتي يا گذشتن از سرعت صوت، اولين بار در 14اکتبر 1947 و به وسيله چاک بيگر، خلبان نيروي هوايي امريکا با هواپيماي -X1 که به همين منظور ساخته شده بود اتفاق افتاد. امروزه بيشتر هواپيماهاي جنگنده براحتي از سرعت صوت مي گذرند، به طوري که سرعت بعضي مانند SR71 به 3600کيلومتر در ساعت 3برابر سرعت صوت مي رسد. اما تصوير بالا به شما امکان مي دهد که اين پديده صوتي را ببينيد! اين تصوير که به وسيله جان گي در جولاي 1999 گرفته شده است، يک فروند هواپيماي F18 هورنت را در حال عبور از ديوار صوتي بر فراز اقيانوس آرام نشان مي دهد. اشتباه نکنيد. ابرسفيد رنگ صدا نيست. در اطراف بالهاي هواپيما بخصوص در شرايط پرواز صوتي، مناطق کم فشار فراواني ايجاد مي شود. اگر هوا بخار آب زياد داشته باشد، فشار هواي پايين، آب موجود در هوا را متراکم مي کند و باعث ايجاد ابري از بخار در اطراف آن مي شود. وقتي هواپيما از ديوار صوتي عبور مي کند، هوا به طور موضعي با shock wave آشفته و بخار ناپديد مي شود. جان گي عکس را در لحظه اي که صداي غرش را شنيد، درست پيش از ناپديدشدن ابر، گرفته است.




تاریخ: جمعه 1 بهمن 1389برچسب:دیوار صوتی,دیوار,صوت,شکستن,جبهه,
ارسال توسط امیر
ارسال توسط امیر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 9
بازدید کل : 13315
تعداد مطالب : 185
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1


آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 13315
تعداد مطالب : 185
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1